ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ

Κυκλοφόρησε το Δειγματολόγιο 2011-2012 της εταιρείας. Πρόκειται για ένα μαύρο βολικό ντοσιέ, όπου περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες των προϊόντων μας σε 5 δίπτυχα . Επιπλέον , εδώ μπορείτε να αρχειοθετείτε δείγματα χαρτιών ή φακέλων που παίρνετε από το ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ, ώστε να είστε ανά πάσα στιγμή ενημερωμένοι για νέες κυκλοφορίες ή κωδικούς συχνής χρήσης.
Στο πίσω μέρος του θα βρείτε 21 κωδικούς χαρτιών με ποιοτική ψηφιακή εκτύπωση, ώστε οι πελάτες σας να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα πριν την υλοποίηση της ιδέας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Μόνο στο ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ θα βρείτε τα χαρτιά της σειράς Curious collection και Keaykolour εκτός από την απλή τους μορφή και σε μοναδικές υφάνσεις cedar, pamphlet, fine leather, reindeer, anvil, dragoon, mosaic και twill, ειδικές παραγωγές του εργοστασίου Αrjo Wiggins για την εταιρεία μας.
Οι συνδυασμοί που δημιουργήσαμε, έπειτα από μελέτη της αγοράς και των τάσεων, είναι ιδιαίτερα επιτυχημένοι και ανοίγουν νέους δημιουργικούς δρόμους στο χώρο των εκδόσεων, του εντύπου και της πρόσκλησης.

ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ : ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

Το ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ, εμπορικό σήμα-επωνυμία της εταιρείας μας, είναι επίσημα κατατεθειμένο και κατοχυρωμένο στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (πρώην Υπουργείο Εμπορίου) και αποτελεί περιουσιακό στοιχείο αξιοπιστίας και αναγνώρισης των δραστηριοτήτων μας.
Κάποια βιβλιοπωλεία στην Αθήνα που χρησιμοποιούν αυθαίρετα το όνομα ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη δική μας εταιρεία και δημιουργούν σύγχυση στους καταναλωτές, εφόσον μερικά από τα είδη που διακινούν είναι παρεμφερή με τα δικά μας (πχ επιστολόχαρτα και φάκελοι).
Οι συνέπειες από αυτή την ανάρμοστη ενέργεια είναι πολλές, απρόβλεπτες και πολύ πιθανόν επιζήμιες για την επιχείρησή μας, γι’ αυτό και έχουμε κινηθεί δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας.